Cindy Joan

Yoga beoefening betekent voor mij ‘in contact komen met je essentie’, je ware zelf, die diep in ieder mens huist. Soms is deze essentie verborgen onder vele lagen door allerlei gebeurtenissen in en van het leven. Het is mijn passie om mensen dichterbij zichzelf te brengen door middel van yoga. Mijn yogalessen zijn daarom gericht op vertragen, ontspanning en naar binnen keren in jezelf, waarin je de verbinding weer kunt voelen met jezelf.

Ik heb mijn hatha raya yogaopleiding bij “De Blikopener” in Tilburg gedaan, 1 van de oudste opleidingen in Nederland. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in yoga nidra, mantra yoga en chakra yoga.

Na jarenlang in de hulpverlening te hebben gewerkt, volgde ik in 2008 de spirituele coachings opleiding NEM academy. Daarna ben ik me gaan specialiseren in allerlei opleidingen; zo ben ik ook kindertolk en heb ik me gespecialiseerd in 2 trauma verwerkingsmethoden; zoals EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) en de opleiding IZR (Interactieve Zelfresonantie), waar ik nog steeds mee bezig ben. Overige opleidingen/trainingen welke ik heb afgerond zijn:

  • een training in focussing en een training geweldloze communicatie
  • de basisopleiding: meditatieve ontspannings cranio sacraal therapie, wat ik soms ook tijdens een yogales gebruik om de ontspanning iets te verdiepen.

Ik vind het heerlijk om met mensen in contact te zijn en vanuit mijn hart te verbinden, ik ben open en eerlijk en heb oog voor wat er is.

Ik geef les op:

  • woensdag 19:00 – 20:15 uur – Easy Flow
  • woensdag 20:30 – 21:45 uur – Restorative Yang