Karin van Rooden

Zoals zovelen van mijn leeftijd heb ik in mijn leven al veel ervaren en geleerd. Mijn burn-out eind 2009 was voor mij een omslagpunt. In plaats van maar door te gaan en de signalen van mijn lichaam te negeren, heb ik hierdoor beseft dat ik er toch echt naar moet luisteren.

Diverse coachings- en verandermanagement opleidingen hebben mij de tools gegeven om mensen te kunnen spiegelen, bewuster te maken van bepaalde gedachtengangen en patronen en ze hierin te kunnen begeleiden. Dit geldt trouwens niet alleen voor volwassen, maar ook kinderen: in 2011 heb ik de opleiding tot kindercoach afgerond.

Mijn 4-jarige opleiding tot gediplomeerd yoga docente, die ik eind 2018 heb afgerond, heeft mij geleerd hoe ik naar mijn lichaam kan blijven luisteren. Hoe ik de adem in kan zetten als middel om rust, kracht, acceptatie en helderheid te creëren. En hoe ik anderen hierin kan begeleiden, zowel klassikaal als persoonlijk.

Begin 2021 heb ik de opleiding tot ademcoach afgerond. Hierin komt alles dat ik tot nu toe geleerd en ervaren heb voor mij samen. Door middel van verschillende ademtechnieken, kan ik jou helpen om stress te verminderen, jouw gezondheid te verbeteren en onbewuste patronen zichtbaar te maken en op te ruimen.

Karin geeft les bij Yoga & Retraites Etten-Leur Geeft op:

  • Maandag 19:00 uur – Easy Flow
  • Maandag 20:30 uur – Yin Yang