Tessa de Bruijn

Tijdens mijn opleiding tot orthopedagoog ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Yoga. Vanaf dat moment is het een belangrijk deel uit gaan maken van mijn leven.

Een paar jaar geleden werd ik tijdens een yogales geïnspireerd om zelf een Yoga Teacher Training te volgen. Sinds ik yoga beoefen voel ik me fysiek en mentaal sterker. Ik ervaar meer rust en kalmte in mezelf, wat heeft geholpen tijdens stressvolle periodes in mijn leven.

Ik wil graag andere mensen kunnen laten ervaren wat ik ervaar tijdens een inspirerende yogales. Om deze reden heb ik in 2019 de 200 uur Vinyasa Yoga Teacher Training van Yoga Moves gevolgd.

Mijn persoonlijke yoga stijl bestaat uit flow yoga lessen, waarbij ik houdingen met elkaar verbind tot een bewegende meditatievorm geleid door de ademhaling. Hoewel de houdingen inspannend kunnen zijn, geef ik les in een kalme, ontspannen sfeer. Ik vind persoonlijke aandacht voor de mensen in mijn yogales erg belangrijk.

Naast Vinyasa Yoga ben ik gecertificeerd AcroYoga docent en momenteel bezig met de opleiding tot Aerial Yoga docent.

Ik heb vaste lessen gegeven bij Yoga & Retraites Etten-Leur. Momenteel als ”inval” docent.