Monique Buijzen

Mijn naam is Monique Buijzen-Richards, yogadocente. Ik ben getrouwd en heb twee zonen.

Yoga is op mijn pad gekomen nadat ik roerige tijden heb meegemaakt. In deze periode liep ik mezelf voorbij en vergat te “voelen” en in het “”nu” te leven.

Ik begon wekelijks yogalessen te volgen (bij Margot) en kwam weer in contact met mezelf. Het interesseerde me zodanig dat ik besloot om de 4-jarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te gaan volgen.

Door middel van yoga werd ik me ervan bewust dat lichaam, adem en bewustzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Inmiddels heb ik mijn lesbevoegdheid gehaald en geef met liefde en passie hatha-yogalessen (Saswitha-stijl).
Yoga geeft een gevoel van vrijheid. Je wordt je bewust wie je werkelijk bent.

Ik geef les op:

  • maandag 10:30 – 11:45 uur: Yin Yang