Marjolein Verdurmen

Mijn naam is Marjolein en ik doe sinds 2009 aan yoga. Na een aantal lessen ging ik ervaren dat ik door yoga een gevoel kreeg van thuiskomen bij mezelf. Door het uitvoeren van yogahoudingen en door me te concentreren op mijn ademhaling keerde ik naar binnen en kon daar allerlei nieuwe dingen gaan ontdekken. Door yoga gaat de ruis naar de achtergrond waardoor ruimte ontstaat voor datgene wat vanuit je diepste kern gezien, gevoeld en ervaren mag worden. Ik vond het een wonderlijke ervaring en werd nieuwsgierig naar de werking ervan en naar wat het me nog allemaal kon brengen. Ik ben verschillende soorten lessen gaan volgen en ben steeds meer aspecten gaan zien van yoga. Omdat ik behoefte had aan verdieping ben ik in 2017 begonnen met de vierjarige Hatha-Raja yogadocentenopleiding bij de blikopener in Tilburg, een door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) erkende 500 uurs opleiding. Eind 2020 heb ik deze afgerond.

Naast de opleiding heb ik de specialisaties Yoga Nidra (diepte-ontspanning), Mantra yoga (klank) en Pranayama (ademhaling) gevolgd.

Ik deel graag mijn passie voor yoga met deelnemers in mijn lessen. Door samen yoga te beoefenen kan er een sfeer ontstaan waardoor je vanzelf mee gaat in ontspanning en de stilte in jezelf gaat ervaren. Het kan je helpen om dingen los te laten en je over te geven aan wat er op dat moment is. Mijn ervaring is dat mensen na een yogales rustiger, zachter en meer ontspannen zijn dan voor de les. Ik word er heel blij van als ik daar een steentje aan bij kan dragen.

Ik ontmoet je graag in mijn les!

Ik geef les op

  • woensdag 9:00 – 10:15 uur: Easy Flow