Wat is Kundalini NRGY Awakening

Tijdens een Kundalini NRGY Awakening sessie kom je weer in verbinding met je ziel, je ware essentie. Het is jouw levensenergie die ontwaakt, dat gebeurt op een natuurlijke manier die perfect past bij jouw proces en lichaam. Het nodigt jouw EIGEN energie uit om te gaan stromen.

Wat je onder ander kan ervaren tijdens een sessie:

Visuele & fysieke sensaties, actieve zintuigen, emotionele ontlading, inzichten krijgen, gevoel van kalmte, bliss en balans. En nog vele andere ervaringen die uniek zullen zijn voor jouw sessie.

Een Kundalini NRGY Awakening sessie is een energetische ervaring. We nemen je tijdens deze sessie mee op reis en laten je graag verassen!

Na een Kundalini NRGY Awakening sessie

Wat je kan ervaren na een Kundalini  NRGY Awakening sessie:

  • Loslaten van blokkades, stress & trauma
  • Mentale rust & helderheid
  • Meer creativiteit & productiviteit
  • Sterkere verbinding met jezelf (lichaam & geest)
  • Meer in je kracht staan & jouw waarheid spreken
  • Meer (levens)energie, vitaliteit & plezier

Hoe ziet een Kundalini NRGY sessie eruit

We starten de sessie liggend op een yogamat. In een veilige omgeving word je uitgenodigd om te vertrouwen op je innerlijke kracht en je open te stellen voor de wijsheid van je eigen energiecentra.

Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van muziek en klank om jou hersenen te stimuleren en intuïtieve aanrakingen op het fysieke lichaam en in het energetische lichaam. Tijdens de sessie kan het fysieke lichaam het hele proces stil blijven of bewegen en zich overgeven aan de energie. 

Kundalini NRGY

Kundalini NRGY Awakening

Kundalini NRGY Awakening sessie

Een keer per maand op donderdagavond en op zaterdag- of zondagochtend wordt er een Kundalini NRGY Awakening sessie gegeven. 

(zat. 31 aug. - 9:30 -11:30 uur)
(do. 26 sept. - 19:00 -21:00 uur)
(do. 10 okt. - 19:00 -21:00 uur)
(do. 7 nov. - 19:00 -21:00 uur)