Robert de Vries

“You can only change the past and the future in the present moment” * Tulku Lobsang

Yoga heeft me in de storm van het leven geholpen om los te kunnen laten, in het moment te durven zijn, mezelf te herontdekken en te luisteren naar mijn gevoel. De fysieke uitdaging op de mat is een mentale spiegel voor mezelf geworden.

Na 10 jaar yoga beoefening, diverse opleidingen (200 uur teacher training (Yoga Alliance), certified Tibetan yoga teacher, Poly Energetisch Coach) en workshops (w.o. ashtanga) hoop ik dit “ yoga gevoel “ over te kunnen brengen naar jou en zo fitter en relaxter door het leven te reizen.

Ik ben opgeleid tot Mindfulness Based Emotional Intelligence Trainer (Robert Bridgeman Academy). Deze 6-weekse training geef ik bij Yoga & Retraites Etten-Leur en aan het bedrijfsleven. Deze training heeft mij zelf ook veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling en het beoefenen van meditatie.

In mei organiseer ik samen met Margot een 6-daagse Yoga Retraite in het Spanje. Tijdens deze inspirerende reis zullen er ook oefeningen vanuit deze training worden gebruikt.

Naast Yoga werk ik als management consultant op het gebied van innovatie en ben ik vader van 2 opgroeiende zoons.

Retraites & verdiepings sessies

  • 1-daagse Yoga Retraites: zaterdag of zondag (10:00-15:30 uur)  – 1x per maand – van oktober t/m april – in de Studio
  • 1-daagse Adem Retraites: zaterdag of zondag (10:00-15:30 uur)  – 1x per maand – van oktober t/m april – in de Studio
  • 1-daagse Yoga & Wellness Retraites: zaterdag of zondag (10:00-15:30 uur)  – 1x per maand – van mei t/m september – in een prachtige tuin, nabij Breda met zwembad & sauna
  • Ademcirkels: donderdag (19:00-21:30 uur) – 1x per maand
  • Yoga & Reiki : donderdag (19:00 – 21:30 uur) – 1x per maand

De Retraites & verdiepings sessie  faciliteer ik samen met Margot Dullaert

  • Heb je interesse in een MBE training voor je team binnen het bedrijfsleven stuur dan een mail naar margot@yoga-en-retraites.nl